Kolektiv

Brane Zavrsan

Branko Završan

Filmski in gledališki igralec, gledališki pedagog in režiser, pevec, tekstopisec, scenarist. Šolal se je na ljubljanski AGRFT in L’Ecole international de théâtre mime et mouvement Jacques Lecoq v Parizu. Zaposlen je v Gledališču Celje, dejaven tudi v mednarodnem prostoru. Je eden od ustanoviteljev in član upravnega odbora Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev (DSI). Večkrat nagrajen za igralske, pevske, scenaristične in prevajalske dosežke.

Maja Sever

Maja Sever

Igralka, zaposlena v SNG Drama Ljubljana. Je avtorica in režiserka igre za otroke Peter Klepec ali kako postaneš pravi junak, snema na Radiu Slovenija, v filmskih in TV produkcijah. Prevaja in prireja risane serije za sinhronizacijo v slovenščino, jih sinhronizira in tudi režira. Je podpredsednica Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev in plesalka argentinskega tanga.

PR ekipa1

Ana, Nuša, Simona, Špela, Urška​

PR ekipo festivala Krafft sestavlja pet filmskih navdušenk, ki sicer svoje strokovne poti gradijo v svetu komuniciranja in odnosov z javnostmi. S svojimi izkušnjami, znanjem, dobro voljo in veliko smeha prispevajo k rasti in prepoznavnosti festivala.

Ana Lampret

Ana Lampret

Dela za Zvezo društev slovenskih filmskih ustvarjalcev. V preteklih letih je bila med drugim sodelavka mednarodne pobude CEE Animation (Workshop in Forum), koordinatorka razvojno-izobraževalne pobude REACT, preko katere je sodelovala z ostalimi mednarodno priznanimi filmskimi delavnicami TorinoFilmLab, Maia in Ex Oriente. Nekaj let je bila vodja strokovno-izobraževalnega programa Festivala slovenskega filma.

Jure

Jure Grahek

Producent, aktivist, glasbenik in vsestranski kreativec, ki je aktiven tako v kulturni kot poslovni sferi. Jure je vodja elitne ekipe marketinških kreativcev The Content Team, katere dejavnost je usmerjena v tuje mednarodne trge, na domačih tleh pa je znan kot vodja aktivističnih projektov Pimp my Walls in Žive naj vsi narodi, producent videov in live streamov kulturnih dogodkov in aktiven glasbenik z lepo paleto mednarodnih nastopov. Ekipi Krafft se je pridružil v vlogi tehničnega direktorja.

Luka Marcetic

Luka Marčetič

Režiser, scenarist in igralec, ki rad ustvarja multimedijske vsebine, večinoma s komičnim pridihom. Med drugim je s scenaristično ekipo napisal in igral v TV seriji V dvoje in režiral celovečerni film Pr’ Hostar. Medtem ko pripravlja nove projekte, se pred kamero pojavlja v raznih filmih in nadaljevankah, za kamero pa kdaj tudi predava na filmskih delavnicah. Je aktiven član Društva slovenskih režiserjev.

Beti Strgar

Beti Strgar

Mlada filmska in gledališka igralka, glasbenica in velika ljubiteljica filma. Je članica Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev. Pojavlja se v različnih serijah in filmih, na gledaliških odrih pa v Gledališču Celje, kjer je od leta 2019 članica igralskega ansambla.

Benjamin Krnetic

Benjamin Krnetić

Filmski in gledališki igralec, član ansambla ljubljanske Drame, glasbenik, avtor besedil in pesnik. Gledališko prepoznavno vezan na estetiko Nine Rajić Kranjac in Ivice Buljana. Prvi večji preboj na filmu doživel kot Marko v Čefurji raus! Gorana Vojnovića. Paralelno angažiran z interdisciplinarnim delovanjem v zasedbah SBO in Insan. Kreativno prisoten tudi na govornem območju BHS kot igralec in avtor besedil popularne glasbe. Nadobuden gledališki pedagog in zadnje čase velik fan animeja.

SKRBINAC Mia port 2017 LowRes sign©PeterUhan 035

Mia Skrbinac

Gledališka in filmska igralka, članica Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev. Igrala je v TV serijah, filmih in v različnih gledaliških projektih tako v institucionalnih gledališčih kot tudi na neodvisni sceni. Trenutno je zaposlena v SNG Drama Ljubljana.